Kindergitaar 4 tot 6 jaar


Kindergitaar 4, 5, 6 jaar

Ben je op zoek naar een kindergitaar voor een kind van 4, 5 of 6 jaar? Dan ben je hier op het juiste adres! Wij hebben de beste kindergitaren voor 4 tot 6 jarige vergeleken en hieronder de 3 beste kindergitaren op een rij gezet. Zo kun jij gemakkelijk een goede kindergitaar kopen! 

1/4 kindergitaar voor kind van 4, 5 of 6 jaar

Voor een kind van 4, 5 of 6 jaar oud is een 1/4 kindergitaar de beste lengte. Een 1/4 kindergitaar heeft een snaarlengte van 44 centimeter en is daarom goed te bespelen voor een kind van 4, 5 of 6 jaar. 

Wat moet ik nog meer weten voordat ik een gitaar koop?

Als dit de eerste gitaar wordt voor uw kind, dan zijn er een aantal dingen waar je op kunt letten. Om het gitaar spelen zo makkelijk mogelijk te maken, kun je het best een klassieke gitaar kopen met dunne nylon snaren. Klassieke gitaren hebben iets meer ruimte tussen de snaren dan een western gitaar, waardoor je minder snel een verkeerde snaar aanslaat. Daarnaast zijn dunne nylon snaren het meest vinger vriendelijk. Hoe dunner de snaar hoe minder kracht je nodig hebt om deze in te drukken. Daarnaast doen nylon snaren minder pijn dan stalen snaren van een western gitaar. Maak je niet druk, alle gitaren hieronder voldoen aan deze eisen!

Beste 1/4 kindergitaren

Hieronder zie je de beste kindergitaren voor kinderen van 4, 5 of 6 jaar oud. Door op de link te klikken die bij de gitaren staan, wordt je doorgestuurd naar de website van Bax. Bax is de grootste online muziekwinkel van Nederland. 

Ortega Family Series R121-1/4 klassieke gitaar

Naam: Ortega Family Series R121-¼ Naturel
Prijs: €218 nu voor €132 

Onze score: 7/10

Deze ¼ Ortega gitaar komt uit de populaire Family Series. Ortega produceert al decennia lang hele degelijke en betaalbare gitaren. Deze gitaar is perfect voor 4, 5 of 6 jarige die graag gitaar willen leren spelen. Door de dunne nylon snaren, is het een goede startersgitaar. Deze gitaar kan in de standaard E-stemming worden gestemd. Je kunt dus met een normale gitaar dezelfde akkoorden meespelen. Dit is een van de goedkoopste ¼ kindergitaar die te verkrijgen is. 

De gitaar weegt 2,4 kg en is heel makkelijk mee te nemen. De gitaar kan dus ook mee op vakantie. Bij Bax wordt de gitaar geleverd met een mooie stevige gitaartas. 

Via de onderstaande link wordt je doorgestuurd naar de online muziekwinkel Bax.nl, hier kun je de gitaar bestellen.

Ortega Family Series R121-¼ Naturel Kopen

Dit model is ook verkrijgbaar in het wit voor €168 en in het wijnrood voor €147. 

Ortega Family Series R121-¼ Wijnrood Kopen

Ortega Family Series R121-¼ Wit Kopen

Ortega Family Series R122-1/4 klassieke gitaar

Naam: Ortega Family Series R122-¼ Naturel
Prijs: €174 nu voor €139
Onze score: 7/10

Deze gitaar is bijna niet te onderscheiden van de andere Ortega gitaar hierboven. Het enige verschil zit in het houtsoort van de kop van de gitaar en de kleur. Deze gitaarkop is van een houtsoort dat iets steviger is en minder snel zal rotten, maar bij normaal gebruik kunnen beide gitaren lang mee. Deze gitaar is ook iets donkerder van kleur, dit heeft verder geen invloed op de kwaliteit van het gitaargeluid. 

Net als de andere gitaar, is dit een goede beginnersgitaar met dunne nylon snaren. Makkelijk mee te nemen en wordt ook geleverd met een stevige gitaartas.

Door op de onderstaande link te klikken, wordt je doorgestuurd naar Bax.nl. Bax.nl is de grootste online muziekwinkel van Nederland. Hier kun je de gitaar bestellen!

Ortega Family Series R122-¼ Naturel Kopen

Kremona S44C GG 1/4 klassieke gitaar

Naam: Kremona S44C GG 1/4 klassieke gitaar
Prijs: €199
Onze score: 8/10

Kremona heeft al 95 jaar ervaring in het maken van gitaren en laat dat zeker zien in deze gitaar. Deze gitaar krijgt door zijn bovenkant van massief ceder een mooie heldere, luide en warme klank. Net als de andere gitaren, is deze gitaar in de standaard E-stemming te stemmen, waardoor je dus met een normale gitaar met dezelfde akkoorden mee kunt spelen. De Kremona is makkelijk te bespelen en biedt alles wat een normale gitaar ook kan bieden. Voor €199 heb je jarenlang plezier van deze gitaar, die makkelijk een aantal generaties mee kan. 

Via de onderstaande link wordt je doorgestuurd naar de online muziekwinkel Bax.nl, hier kun je de gitaar bestellen.

Kremona S44C GG 1/4 Klassieke Gitaar Kopen

GitaarOnline

Wij van Gitaar Online zijn gek op gitaren! Via deze website willen we je zo veel mogelijk informatie bieden over de gitaar, zodat jij kan doen wat je het leukste vind. Gitaar spelen!

Recent Content